Warta

  • Product Information

    Émbaran Produk

    Saklar mikro tahan cai seueur diterapkeun dina lingkungan anu baseuh. Gelar perlindungan ngahontal IP67. Éta seueur dianggo dina panerapan bumi, mesin. Pabrik urang nyayogikeun sababaraha jinis saklar mikro tahan cai kalayan ukuran anu bénten. Kawat timah tiasa disaluyukeun ku sarat.
    Maca deui
  • Electronica Munich

    Electronica Munich

    Electronica Munich mangrupikeun salah sahiji acara panggedéna sadunya pikeun éléktronika, Komponén, Sistem sareng Aplikasi. Gabung sareng jagat raya éléktronika dina hiji lokasi. Kami nunjukkeun saklar mikro kami, saklar wates, saklar suku sareng saklar toggle di ditu. Produk kami narik perhatian seueur vi ...
    Maca deui
  • Updated official website

    Halaman wéb resmi

    Dina raraga ngalayanan konsumén urang langkung saé, halaman wéb resmi kami (www.chinalema.com) parantos diénggalan. Inpormasi produk langkung lengkep. Staf palanggan aya online sacara langsung pikeun nyayogikeun solusi pikeun palanggan.
    Maca deui
  • The common types of switches using for electronic manufacturing

    Jinis saklar umum pikeun manufaktur éléktronik

    Upami anjeun resep milari langkung seueur perkawis microswitches, anjeun dina kaca anu katuhu. Dina tulisan ieu, urang bakal ningali sababaraha tipeu saklar mikro. Ieu bakal ngabantosan anjeun milih unit anu pas pikeun nyumponan kabutuhan proyék. Tulisan ieu bakal masihan anjeun langkung jero kana 6 t ...
    Maca deui
  • Kaunggulan Top Saklar Mikro Anu Kedah Anjeun Terang Dina Pabrikan

    Ngenalkeun saklar mikro dina dunya alat éléktronik sareng alat-alat éta mangrupikeun révolusi. Upami anjeun pabrik alat-alat listrik, anjeun tiasa tetep payun pertandingan nganggo saklar mikro. Alesanna nyaéta alat-alat na nawiskeun seueur kaunggulan. Dina tulisan ieu, kami ...
    Maca deui
  • Dasar-Dasar Saklar Mikro Anjeun Kedah Nyaho Sateuacan Produksi

    Anjeun panginten parantos ningali saklar mikro dina sababaraha jinis alat, tapi anjeun panginten henteu terang nami lengkep produk ieu. Istilah saklar mikro nuduhkeun saklar aksi-miniatur. Ngaranna dipasihkeun kusabab jinis saklar ieu peryogi sakedik kakuatan pikeun diaktipkeun. Dina tulisan ieu, kami ...
    Maca deui